יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

'על האש' למתחילים | 7 טיפים למנגל משפחתי בקלות ובמקצועיות

עושים מנגל פעם ראשונה? כדאי לכם לקחת את הטיפים האלו לתשומת הלב - ואל תתיאשו, מפעם לפעם הפעולה הזו הופכת לקלה ביותר.
| קרדיט: shutterstock
  1. למנגל בסיסי אנחנו צריכים: מנגל, גחלים, חומר בעירה (שמן, חומר מדליק למנגל) ניירות (נייר סופג או עיתונים) ומשהו לנפנף איתו..
  2. מתחילים מהנחת הגחלים במנגל, שפיכת מעט חומר הצתה מתאים (לא להפריז כדי לא להבעיר חלילה באופן בלתי נשלט)
  3. עכשיו תדליקו אש על נייר סופג או עיתון ותניחו אותו בין הגחלים. שימו לב, אפשרו לגחלים להדלק על ידי הנחת מספר גחלים על הנייר הדולק.
  4. כעת, וודאו שיש מספר נקודות בוערות במנגל.
  5. אם האש עולה, זה העת לנפנף ולאפשר לה להתפרס לרוחב – על הגחלים. לאחר שהיא מתפרסת עיצרו והמתינו עד לדאיכה ובעירה קלה, כזו שמתאים להניח עליה בשרים.
  6. זכרו, הכנת האוכל על המנגל היא כאשר הגחלים לוחשות ובוערות ולא כאשר יש אש חיה משתוללת.
  7. הרוח על ידי הניפנוף גורמת לגחלים לבעור יותר, השתמשו בכך על מנת להגביר את בערתן לפי הצורך.

בהצלחה ובהנאה!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]