יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

תתפנקו על הכתום: צ'יפס בטטה קריספי בתנור

צ'יפס בטטה קריספי וטעים לאכול עם כל מה שאוהבים או ככה לבד עם קשטופ וסלט
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 בטטות גדולות
  • מלח, פלפל
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

  1. נחמם תנור על חום מקסימלי – טורבו.
  2. נקלף את הבטטות ונחתוך עזרת סכין איכותית לפרוסות. את הפרסות לחלק למקלות כעובי של צ'יפס.
  3. נניח בתבנית תנור מרופדת ונתבל.
  4. נשפוך את השמן מעל כל הבטטה ונמרח באופן שיגיע לכל הצדדים
  5. נכניס לתנור הרותח למשך כרבע שעה וננמיך את האש ל- 200 מעלות לעוד כרבע שעה נוספת.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]