יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

תתפנקו על הכתום: צ'יפס בטטה קריספי בתנור

צ'יפס בטטה קריספי וטעים לאכול עם כל מה שאוהבים או ככה לבד עם קשטופ וסלט
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 בטטות גדולות
  • מלח, פלפל
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

  1. נחמם תנור על חום מקסימלי – טורבו.
  2. נקלף את הבטטות ונחתוך עזרת סכין איכותית לפרוסות. את הפרסות לחלק למקלות כעובי של צ'יפס.
  3. נניח בתבנית תנור מרופדת ונתבל.
  4. נשפוך את השמן מעל כל הבטטה ונמרח באופן שיגיע לכל הצדדים
  5. נכניס לתנור הרותח למשך כרבע שעה וננמיך את האש ל- 200 מעלות לעוד כרבע שעה נוספת.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים