המצרכים:
2 וחצי כוסות אורז
חצי חבילה כוסברה קצוצה
1 ק"ג בשר טחון
בצל גדול טחון
3 שיני שום כתושים
מלח
פלפל שחור.
כף פפריקה
כמון
רבע כוס שמן
פרסות מ -4 תפוחי אדמה
פרוסות מ-3 קישואים
3 כפות רסק עגבניות
ההכנה:
מערבבים היטב את כל הרכיבים מלבד רסק העגבניות.
מרתיחים מים בסיר ומתבלים מוסיפים 3 כפות גדושות רסק עגבניות. יוצרים מהעיסה קציצות גדולות ומניחים בתוך הרוטב הרותח. אפשר להוסיף פרוסות תפוח אדמה וקישואים.
מבשלים עד לבישול מלא של האורז והתרככותו.