המצרכים:
1 חציל
1 חבילת ממרח חומוס שאוהבים
5 ביצים קשות
מלפפון
עגבניה
גמבה
4 תפוחי אדמה קטנים/בינוניים
אופן ההכנה:
נרתיח את הביצים ואת תפוחי האדמה עד לבישול מלא, את החציל נחתוך לקוביות נשרה במלח ונסנן את הנוזלים, נפזר את קוביות החציל בתבנית תנור. נחתוך את הגמבה לקוביות ונצרף לחציל לאפיה. נפזר מעליהם מעט מלח ושמן ונאפה עד להשחמה יפה מכל הכיוונים.
ניקח צלחת מרכזית גדולה ונמרח שכבה עבה של חומוס שאוהבים. מעל, נקצוץ את הירקות החיים. את הביצים ותפוחי האדמה נקלף ונפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ. נפזר מסביב לירקות. את החצילים והגמבה שיצאו מהתנור נוסיף גם – מעל הירקות החיים.
כל מה שאתם צריכים עכשיו זה צלחות אישיות קטנות, פיתות או לאפות, ויאלה, תהנו עד הביס האחרון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן