יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

למבינים: כבד עוף ברוטב יין אדום

הכנת כבדים לאניני טעם נראית מורכבת, אך למעשה היא דורשת 3 שלבים שמאד קל ליישם, והתוצאה: עושה אותך שפית של העולם!
כבד עוף ברוטב יין אדום
כבד עוף ברוטב יין אדום | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג כבד עוף טרי או קפוא
  • 2 בצלים גדולים
  • 3/4 כוס יין יבש
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, תבלין סטייק
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. נצלה את הכבדים על רשת כבדים על אש חיה מכל הכיוונים תוך שימת לב לא לשרוף אותם.
  2. במחבת גדולה נטגם 2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות. נתבל ונמתין עד להשחמה. נוסיף את היין ונערבב קלות.
  3. נניח את הכבדים הצלויים על מגש או בתבנית ונשפוך מעל את הרוטב.

מוצלח ממש עם פירה או בפיתה טריה!

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. שאלתי :
    לבעלי אסור לאכול בצל בשום צורה ובשום אופן ,כך שבביתינו הבצל לא עובר בכלל את סף פתח הבית !!! במה היית מציעה לי להשתמש במקום הבצל ; ושטעמו הכי קרוב אליו ??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]