מצרכים:
- 1 ק"ג כבד עוף טרי או קפוא
- 2 בצלים גדולים
- 3/4 כוס יין יבש
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, תבלין סטייק
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- נצלה את הכבדים על רשת כבדים על אש חיה מכל הכיוונים תוך שימת לב לא לשרוף אותם.
- במחבת גדולה נטגם 2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות. נתבל ונמתין עד להשחמה. נוסיף את היין ונערבב קלות.
- נניח את הכבדים הצלויים על מגש או בתבנית ונשפוך מעל את הרוטב.
מוצלח ממש עם פירה או בפיתה טריה!
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
שאלתי :
לבעלי אסור לאכול בצל בשום צורה ובשום אופן ,כך שבביתינו הבצל לא עובר בכלל את סף פתח הבית !!! במה היית מציעה לי להשתמש במקום הבצל ; ושטעמו הכי קרוב אליו ??