מצרכים:
- 2 כוסות עדשים כתומות
- 2 בטטה
- 3 גזרים
- 3 קישואים
- 3 תפו"א
- כוס עדשים ירוקות / כוס חומוס משימורים
- בצל גדול
- תבלינים: כף מלח, פלפל, כף אבקת מרק, כף אבקת בצל / פטריות
- מומלץ: גבעול סלרי נקי וקצוץ
אופן ההכנה:
- נשרה את את סוגי העדשים במים חמים.
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן עד לשקיפות חלקית.
- נקלף את הירקות ונחתוך לקוביות בינוניות, נוסיף לבצל
- נוסיף את העדשים והחומוס (משימורים) ונתבל
- נוסיף מים רותחים עד לכיסוי ונערבב קלות
- נרתיח למשך כשעה: חצי שעה על אש גבוהה וחצי שעה על אש בינונית – מכוסה כל הזמן.
- אפשר להוסיף גבעול סלרי קצוץ לטעם עשיר במיוחד!
- נוודה שהמים לא מתאדים ונוסיף לפי הצורך.
בתיאבון וחורף בריא!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן