יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

הפתיתים נדבקים לכם? בגלל שעוד לא הכרתם את הפטנט הזה >>>

ניסיתם לטגן, להוסיף שמן, וחומץ ומה לא - כדי לשמור על הפתיתים שלכם אחד-אחד גם שעות לאחר שהם התבשלו... אבל כנראה לא הכרתם את הטיפ הזה, שישמור על הפתיתים שלכם אחד-אחד!!! הוא מנצח ואין לו מתחרים!

פתיתים זה דבר טעים, כמה שיגידו עליו שהוא אוכל פשוט, הוא פשוט טעים, לא סתם קל לנו לסיים סיר אחד בארוחה, הילדים פשוט עפים על זה.

אבל איך הופכים את הפתיתים לארוחה אפילו מוצלחת פלוס+פלוס?

האמת היא שכל מה שצריך כדי להצליח בפתיתים, הוא בסך הכל – מים חמים ואש מכובה.

כן כן, כמו ששמעתם…

כדי להגיע לתבשיל פתיתים 'אחד -אחד' אתם צריכים לטגן בשלב א' את הפתיתים עם שמן (לא מעט) ותבלינים.

להרתיח מים, וכשהם רותחים, לשפוך על הפתיתים.

לערבב מכל הכיוונים ו… לכבות את האש!

כן, אפילו שהפתיתים קשים ולא בשלים, אנחנו מכבים את האש ומכסים את הסיר למשך כ-20 דקות.

לאחר מכן תפתחו, תוודאו שהם בשלים ורכים (ולא דביקים!!) ותמזגו לצלחות.

ספרו לי כאן איך יצא 🙂

 

והנה מתכון שניסיתי ויצא פשוט מושלם!

  • 1 חבילת פתיתים
  • כפית גדושה מלח
  • כף אבקת שום
  • כף אבקת מרק
  • 4 כפות שמן
  • מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. חיממתי את הסיר עם הפתיתים וטיגנתי עם השמן והתבלינים למשך כ-4 דקות.
  2. הוספתי 3 כוסות מים רותחים (עד לכיסוי וקצת יותר) עירבבתי הכל, נתתי למים לבעבע למשך כמה שניות ומייד כיביתי את האש.
  3. סגרתי את הסיר והמתנתי כ-20 דקות.

יצא וואו, שווה לכם לנסות!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]