מצרכים:
- 1.5 ק"ג בשר בקר
- 1 בצל גדול או 2 בצלים בינוניים
- חופן פטרוזיליה
- 4 שיני שום
- חצי כוס פירורי לחם
- שמן זית
- תבילנים: מלח, כפית פפריקה, כפית גדושה כמון, כפית תבלין ראס אל חנות/תבלין שווארמה/ אחר, מעט בהרט או כוסברה טחונה.
- לתוספת: עגבניות, חצאי בצל, פלפלים
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, וכך גם את הירק והשום.
- מערבבים עם הבשר את הבצל, פירורי הלחם, הפיטרוזיליה, השום והתבלינים. מערבבים עד לאיחוד מלאה.
- יוצרים קציצות יפות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת
- מזלפים מעל מעט שמן זית ומברישים מעל כל הקציצות.
- מסדרים מסביב את הירקות ומפזרים מלח בלבד
- מכניסים לאפיה של כ- 35 דקות בחום של 220 מעלות או עד להשחמה יפה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן