חומרים
8 כנפי עוף
כפית תערובת גריל עוף תבליני טעם וריח
כפית רוטב חריף שאוהבים כמו צ'ילי מתוק
כף שמן רגיל
כף סילאן/ דבש
אופן ההכנה
- מבשלים את הכנפיים בסיר עם מים רותחים בערך 7-8 דקות, עד שהן נראות מבושלות ושינו צבען.
- מסננים
- מניחים את הכנפיים בקערה, מוסיפים את כל שאר המצרכים מלבד הסילאן ומערבבים היטב, כל שכל הכנפיים יקבלו מהציפוי.
- מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
- אופים 20-30 דקות, עד שהכנפיים זהובות ויפות. מוציאים מהתנור ורגע לפני ההגשה מזלפים מעל את הסילאן.
- מגישים מיד, אם רוצים ניתן לקשט בבצל ירוק קצוץ.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
נחמד מאוד
תודה.
ניסיתי. הטעם נפלא. אלא שאפיתי את הכנפיים 50 דקות.