כנפיים אפויות מושלמות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

8 כנפי עוף

כפית תערובת גריל עוף תבליני טעם וריח

כפית רוטב חריף שאוהבים כמו צ'ילי מתוק

כף שמן רגיל

כף סילאן/ דבש

אופן ההכנה

  • מבשלים את הכנפיים בסיר עם מים רותחים בערך 7-8 דקות, עד שהן נראות מבושלות ושינו צבען.
  • מסננים
  • מניחים את הכנפיים בקערה, מוסיפים את כל שאר המצרכים מלבד הסילאן ומערבבים היטב, כל שכל הכנפיים יקבלו מהציפוי.
  • מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  • אופים 20-30 דקות, עד שהכנפיים זהובות ויפות. מוציאים מהתנור ורגע לפני ההגשה מזלפים מעל את הסילאן.
  • מגישים מיד, אם רוצים ניתן לקשט בבצל ירוק קצוץ.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.