יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

מלטף ומפנק: פירה חלבי רך וטעים בטירוף

פירה רך וחלבי יכול להיות יצירת מופת של ממש אם יודעים להכין אותו נכון (זה קל!) והכי חשוב, הוא טעים כמו ארוחה בפני עצמה, לצד סלט או כתוספת לארוחה חלבית או פרווה. תהנו!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 5 תפו"א לבן
  • 50 גרם חמאה
  • 150 מ"ל שמנת חמוצה/ מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך מלא.
  2. מסננים את המים וקולפים את תפו"א ומחזירים לסיר
  3. מוסיפים חמאה ומועכים לפירה רך, מדליקים אש נמוכה ומוסיפים את השמנת והמלח ומערבבים עד להטמעה וקבלת פירה רך ומוקרם.
  4. מכבים מייד עם סיום ערבוב ומגישים.

תהנו!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]