מצרכים:
- 5 תפו"א לבן
- 50 גרם חמאה
- 150 מ"ל שמנת חמוצה/ מתוקה
- 1 כפית מלח
- מים רותחים
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך מלא.
- מסננים את המים וקולפים את תפו"א ומחזירים לסיר
- מוסיפים חמאה ומועכים לפירה רך, מדליקים אש נמוכה ומוסיפים את השמנת והמלח ומערבבים עד להטמעה וקבלת פירה רך ומוקרם.
- מכבים מייד עם סיום ערבוב ומגישים.
תהנו!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן