יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

חייבים להכין: עוגת סברינה מושלמת (על בסיס יוגורט)

עוגת סברינה רכה, נימוחה ומענגת - היא לא עוגה שמופיעה רק בחלומות, אתם יכולים להכין אותה בקלות ממש ואם תצמדו להוראות הפשוטות, תהיה לכם עוגה מושלמת, טעימה, רכה ועסיסית בדיוק כמו שאתם אוהבים!
| קרדיט: shutterstock
  • תבנית עגולה חד פעמית או תבנית מלבנית בינונית-קטנה – ח"פ
  • אפשר לחלק לתבניות עגולות אישיות ולאפות ואז לזלף מהסירופ ומהקצפת בנפרד לכל מנה

מצרכים:

  • 3 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אבקת וניל
  • 1 ו- 1/2 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 גביע יוגורט

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מעט רום

לקצפת: 

  • 250 מ"ל קצפת מתוקה
  • 3 כפות פודינג ולניל

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים עם סוכר. מוסיפים את שאר המצרכים של בסיס העוגה.
  2. מעבירים לתבנית ח"פ עגולה או לתבנית ח"פ בגודל בינוני-קטן   – אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות עד לקבלת שכבה זהובה מבחוץ.
  3. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתחים כוס מים עם כוס סוכר, מערבבים עד להמסת הסוכר יחד עם הרום – ושופכים על העוגה בעודה חמה-חמימה.
  4. לאחר שהעוגה התקררה – מקציפים שמנת מתוקה עם 2-3 כפות אבקת פודינג וניל ומורחים על העוגה בנדיבות.

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]