מצרכים:
- 5 תפוחי אדמה בגודל בינוני-גדול
- 4 גזרים
- 1 בצל גדול
- תבלינים: כף אבקת מרק, כפית מלח, קומץ פלפל שחור.
אופן ההכנה:
- קולפים את הבצל, הגזרים ותפו"א.
- חותכים את הבצל לקוביות גדולות ומטגנים עד להשחמה ממש.
- חותכים את הגזר ותפו"א לקוביות ומוסיפים לבצל ומטגנים יחד כ-3 דקות.
- מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי וקצת מעל (כ – 3 ס"מ מעל) ומתבלים.
- מבשלים עד לריכוך מלא
- מכבים את האש ובעזרת בלנדר מוט טוחנים בזהירות את כל התכולה, עד לקבלת מרק קטיפתי ורך.בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
אפשר להמיר תפו"א בבטטה למי שמעדיפה…
האם אפשר להחליף חלק בבטטה ודלעת?
כן