החומרים
בצל גדול או שניים קטנים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים מגורדים
3 שיני שום
חצי חבילת אפונה קפואה
מעט סלרי ופטרוזילה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את תפוחי האדמה לטיגון קצר.
מוסיפים את הגזרים, שום, אפונה, סלרי, פטרוזיליה ומים ומבשלים עד לריכוך.
מתבלים בפלפל שחור, מלח, כורכום ואבקת מרק.
מוציאים חלק מהנוזלים ושומרים בצד, אפשר להוסיף גם גרגירי אפונה שלמים לקישוט ואת כל השאר טוחנים למקם חלק וסמיך. מדי פעם מוסיפים מעט מהנוזל.
הצעות הגשה שוות:
אפשר להגיש עם קרוטונים
לטגן עיגולי קבנוס או קוביות נקניק סלמי ולפזר בהגשה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
ואוו יצא מושלםםם אין כמו מרק טוב בחורף….( בצפון כבר מרגישים חורף😉)
אשמח לעוד מרקים טובים….
תודה רבה 🙏
הכנתי היום ויצא טעיםםם😋
מתכון מעולה!!
נראה פשוט מושלם!!!!
יצא מעולהההההה!!
תעלי הרבה מתכונים כאלה קלים להכנה וטעימים אני חוזרת מהעבודה בשעה 4 וחצי אין לי זמן להשתגע במטבח