כמעט חורף: מרק ירקות בסגנון סיני/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 45 דקות, כמות: 8 מנות.

החומרים:

2 גזרים חתוכים לגפרורים

1 בצל חתוך לרבעי פרוסות

2 שיני שום פרוסות

1 קולורבי חתוך לגפרורים

1 כוס שעועית ירוקה עדינה קפואה

1 קופסת פטריות פרוסות

1 קופסת תירס גמדי חתוכים לפרוסות

1/2 חבילת נבטים עבים

1/2 כוס רוטב סויה

2 כפות קורנפלור

6 כוסות מים

1 כף חומץ

1 כף סוכר

1 כפית מלח

3 כפות שמן שומשום

להגשה: שני גבעולי בצל ירוק.

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, השום והגזר, ומטגנים במשך 3 דקות. מוסיפים את הקולורבי והפטריות וממשיכים לטגן במשך שתי דקות. מוסיפים את המים, החומץ, המלח, הסוכר, התירס הגמדי, השעועית ורוטב הסויה ומבשלים במשך 15 דקות.

מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ויוצקים לתוך המרק הרותח בזרם דק תוך בחישה. מבשלים שתי דקות ומסירים מהאש.

מוזגים את המרק לצלחות ומפזרים מעט בצל ירוק ונבטים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.