דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 45 דקות, כמות: 8 מנות.
החומרים:
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 בצל חתוך לרבעי פרוסות
2 שיני שום פרוסות
1 קולורבי חתוך לגפרורים
1 כוס שעועית ירוקה עדינה קפואה
1 קופסת פטריות פרוסות
1 קופסת תירס גמדי חתוכים לפרוסות
1/2 חבילת נבטים עבים
1/2 כוס רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
6 כוסות מים
1 כף חומץ
1 כף סוכר
1 כפית מלח
3 כפות שמן שומשום
להגשה: שני גבעולי בצל ירוק.
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, השום והגזר, ומטגנים במשך 3 דקות. מוסיפים את הקולורבי והפטריות וממשיכים לטגן במשך שתי דקות. מוסיפים את המים, החומץ, המלח, הסוכר, התירס הגמדי, השעועית ורוטב הסויה ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ויוצקים לתוך המרק הרותח בזרם דק תוך בחישה. מבשלים שתי דקות ומסירים מהאש.
מוזגים את המרק לצלחות ומפזרים מעט בצל ירוק ונבטים.