מצרכים:
- 1 חבילת בצק עלים
- 5 תפוחים חתוכים לקוביות
- כפית קינמון
- 100 גרם מחמאה
- 6 כפות סוכר
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים דק
- לציפוי: ביצה טרופה ואבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מטגנים מעט את התפוחים עם המחמאה, קינמון, סוכר ואגוזים.
- ממתינים עד להשחמה קלה ומורדים מהאש.
- פותחים את הבצק ומחלקים אותו ל3 או 4 חלקים שווים. (תלוי בסוג ובגודל הבצק)
- בכל חלק ממלאים בצד אחד חצי מתערובת התפוחים וסוגרים על ידי קיפול הצד השני ומהדקים בעזרת הידיים.
- כך עושים עם החלק השני של הבצק ומעבירים לתבנית אפיה מרופדת.
- מורחים ביצה ואופים עד להשחמה יפה – 35 דקות בחום של 180 מעלות.
- לאחר הוצאה והתקררות מפזרים מעל אבקת סוכר וחותכים למנות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן