מצרכים:
- 3 כוסות אורז לבן
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים רותחים
- 120 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות חמאה
- כף שטוחה קינמון
- 8 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה בסיר ושופכים מעל את האורז
- מערבבים את האורז עם החמאה על אש נמוכה
- מוסיפים מים חמים, שמנת מתוקה ו2 כוסות חלב ומרתיחים יחד כעשר דקות.
- מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים, נותנים לאורז להתרכך עוד 10 דקות כשהסיר מכוסה והאש נמוכה עד לקבלת מרקם דייסתי.
תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן