מצרכים:
- 1 חציל גדול
- מלח
- שמן לטיגון
- 2/3 כוס רוטב צ'ילי
- שומשום
- 2 שיני שום כתושות
- חופן פטרוזיליה
- 1/2 כוס רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
- חותכים את החציל לקוביות של 2 ס"מ ומשרים במלח
- מחממים מחבת עם שמן עמוק
- כשהשמן חם מכניסים פנימה את קוביות החציל. ממתינים עד לשחמה מכל הכיוונים
- מוציאים את הקוביות לנייר סופג למשך מספר דקות
- לאחר מכן מעבירים לקופסא ומערבבים עם רוטב צ'ילי וטריאקי, שמשום, פיטרוזיליה ושום. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון לפי הטעם
- אוכלים חם או קר וניתן לשמור במקרר.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן