יום שלישי

|

|

10/12/2024

לאישה החרדית

|

|

|

10/12/2024

|

יום שלישי

לכבוד ראש חודש: חטיפי אנטיפסטי/ ברוכי קופטייל

צילום וסטייל: שושי סירקיס

 

חטיפי אנטיפסטי | כ 24 ריבועים

  • 1 חב' בצק עלים
  • 1 חב' גבינה מלוחה
  • עלי תבלין, אורגנו, טימין, זעתר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

    תמונה: ברוכי קופטייל

  • ירקות שמתאימים לקליה בתנור כמו: בטטה,חציל,קישוא,זוקיני,פלפלים בכל הצבעים,עגבניות, בצל,
    בצל סגול, ברוקולי, כרובית, פטריות ועוד
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • חותכים את הבצק לריבועים בגודל 6.5*6.5 ס"מ.
  • מניחים מעט גבינה מלוחה מפוררת במרכז ומסדרים מעל ירקות שאוהבים.
  • חשוב להשאיר שוליים של לפחות חצי ס"מ בבצק.
  • מקשקשים ביצה בכלי נפרד ומורחים את המסגרת של הבצק בעזרת מברשת.
  • מזלפים מעל לירקות שמן זית, מפזרים מלח פלפל ותבלינים,.
  • ומכניסים לתנור החם.
  • אופים 15 דקות עד שהבצק מתחיל להתנפח ולהזהיב.
  • ומורידים את החום ל150 מעלות כדי שהבצק יאפה היטב.
  • מוציאים ומפזרים מיד בעודם חמים מעט גבינה מלוחה מפוררת בשביל נגיעות טעם וצבע ומצננים.
  • שומרים היטב בכלי אטום.

 

לאתר של ברוכי לחצי כאן, למעקב אחרי ברוכי לחצי כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים