כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום ראשון
|
י״ג בניסן ה׳תשפ״ד
|
21/04/2024

לכבוד ראש חודש: חטיפי אנטיפסטי/ ברוכי קופטייל

צילום וסטייל: שושי סירקיס

 

חטיפי אנטיפסטי | כ 24 ריבועים

  • 1 חב' בצק עלים
  • 1 חב' גבינה מלוחה
  • עלי תבלין, אורגנו, טימין, זעתר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

    תמונה: ברוכי קופטייל

  • ירקות שמתאימים לקליה בתנור כמו: בטטה,חציל,קישוא,זוקיני,פלפלים בכל הצבעים,עגבניות, בצל,
    בצל סגול, ברוקולי, כרובית, פטריות ועוד
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • חותכים את הבצק לריבועים בגודל 6.5*6.5 ס"מ.
  • מניחים מעט גבינה מלוחה מפוררת במרכז ומסדרים מעל ירקות שאוהבים.
  • חשוב להשאיר שוליים של לפחות חצי ס"מ בבצק.
  • מקשקשים ביצה בכלי נפרד ומורחים את המסגרת של הבצק בעזרת מברשת.
  • מזלפים מעל לירקות שמן זית, מפזרים מלח פלפל ותבלינים,.
  • ומכניסים לתנור החם.
  • אופים 15 דקות עד שהבצק מתחיל להתנפח ולהזהיב.
  • ומורידים את החום ל150 מעלות כדי שהבצק יאפה היטב.
  • מוציאים ומפזרים מיד בעודם חמים מעט גבינה מלוחה מפוררת בשביל נגיעות טעם וצבע ומצננים.
  • שומרים היטב בכלי אטום.

 

לאתר של ברוכי לחצי כאן, למעקב אחרי ברוכי לחצי כאן

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מעורר השראה: מה הפתגם שלך לערב פסח? | אוסף משפטים מלבבות של נשים

לפני 2 ימים

|

0

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 3 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 3 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 4 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 4 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 4 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 5 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 5 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 5 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 5 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 6 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 6 ימים

|

0