שבת

|

|

11/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

11/10/2025

|

שבת

תכינו לסוכה: שוקיים עוף בתיבול פיקנטי-מתוק

מתכון חגיגי וקל להכנה שמכניס לבית ניחוח מדהים ומשכר של מתיקות וחריפות ובעיקר אווירה של חג!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג שוקיים עוף
  • 1/2 כוס דבש / סילאן (ניתן להוסיף יותר)
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כף תבלין ראס אל חנות / תבלין שווארמה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 4 תפו"א בינוניים

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את השוקיים בתבנית חד פעמית גדולה מרופדת בנייר אפיה.
  2. מפזרים את התבלינים והדבש ומעל הכל את השמן, ומורחים את כל התיבול כך שיגיע לכל השוקיים.
  3. חותכים את הפלפל החריף לפרוסות דקיקות ומפזרים לפי רמת החריפות המועדפת
  4. פורסים את תפוחי האדמה ומסדרים מעל השוקיים, מורחים מהתיבול גם על פורסות תפוחי האדמה.
  5. ניתן להוסיף עוד סילאן אם מעוניינים ביותר מתיקות בתיבול
  6. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה וריכוך. ( כ- 50 דקות).

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]