מצרכים:
- 2 ק"ג שוקיים עוף
- 1/2 כוס דבש / סילאן (ניתן להוסיף יותר)
- כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- קורט מלח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כף תבלין ראס אל חנות / תבלין שווארמה
- 1 פלפל ירוק חריף
- 4 תפו"א בינוניים
אופן ההכנה:
- מסדרים את השוקיים בתבנית חד פעמית גדולה מרופדת בנייר אפיה.
- מפזרים את התבלינים והדבש ומעל הכל את השמן, ומורחים את כל התיבול כך שיגיע לכל השוקיים.
- חותכים את הפלפל החריף לפרוסות דקיקות ומפזרים לפי רמת החריפות המועדפת
- פורסים את תפוחי האדמה ומסדרים מעל השוקיים, מורחים מהתיבול גם על פורסות תפוחי האדמה.
- ניתן להוסיף עוד סילאן אם מעוניינים ביותר מתיקות בתיבול
- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה וריכוך. ( כ- 50 דקות).
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
באיזה חום? כמה זמן אפיה? לכסות?