חומרים
4 שניצלים בגודל בינוני
ביצה
3 כפות שמן זית
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
אבקת מרק
מלח
צלחת עם פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר זה הסוד שלי לרכך את השניצל!
2. לטרוף ביצה, שום כתוש ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב
3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמן זית. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמן זית, להגיש מיד.
לא רוצה להגשים חלומות, אל תלחצי כאן
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
מתכון יותר פשוט, יוצא רך וטעים, אם מינימום שלבים להכנת שניצל עסיסי.
מכינים בסיס לטבילת השניצל מדבש וחרדל בכמויות שוות לחבילת שניצל מינמום 4 כפות דבש ו4 כפות חרדל אפשר יותר.
בתבנית אלומיניום שמים את כל השניצל שופכים דבש וחרדל ודואגים שכל השניצל מכוסה ברוטב בתבנית נוספת שופכים פרורי לחם, טובלים את השניצל אם הרוטב ישר בפרורים מניחים בתבנית שמים שמן בתבנית דואגים שיהיה שיכבה אחידה של שניצלים בכל תבניתמ ו15 דקות בתנור על חום גבוהה.
המתכון ללא ביצה וקמח ואין צורך, החרדל נותן טעם עמוק לשניצל והדבש מעדן את החרדל ו'מדביק' את הפרורים לחזה עוף. אפייה קצרה יוצא רך,
לא ניסיתי להשרות את הרוטב להרבה זמן כי מה שכייף במתכון זה המהירות של התהליך אבל בתוח שזה אפשרי.
נשמע מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!