מצרכים:
- 4 כוסות אורז לבן נקי
- 3 כוסות גרגירי תירס משימורים
- צרור שמיר טרי או 3 כפות שמיר יבש
- כף גדושה מלח
- כף כורכום (לא חייבים)
- שמן
אופן ההכנה:
- מרתיחים בסיר מים עם מלח ומעט שמן ומוסיפים את האורז.
- מבשלים עד לריכוך כמעט מלא, מוסיפים את התירס (והכורכום) ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
- מסננים את האורז והתירס.
- מחזירים לסיר ומוסיפים מלח, שמיר ושמן.
- מערבבים בזהירות על אש נמוכה ומכבים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










