סלט גורמה עם פטריות וגבינה מלוחה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
הייתי מיואשת אף דיאטה לא עזרה לי, עד שהכרתי את קסם הלחמניות של דינה. ושאפשר לרזות בלי לרעוב. אני ממש רוצה שגם את תכירי את דינה ולחמניות הקסם להכרות לחצי כאן

סלט זה טעמתי במסעדה יוקרתית והוא רווי בטעמים עשירים ומפנקים. מומלץ בחום להגשה אלגנטית ויוקרתית. כולם ירצו אח"כ את המתכון…

מצרכים:
• חצי חבילה עלי חסה פרוסים לרצועות
• בצל סגול קטן פרוס לטבעות דקות

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

• חופן עלי ביבי שטופים
• חופן נדיב של נבטים
• 10-12 עגבניות שרי בינוניות
• 1 קופסת פטריות או פטריות טריות פרוסות
• 30 בוטנים קלויים על מחבת בלי שמן
• גבינה מלוחה קוביות.או גבינה מגורדת לגפרורים.
• רבע כוס חומץ עדיף בלסמי
• קורט פלפל שחור
• מעט סוכרזית נוזלית
• קורט מלח
• 3 כפות רוטב סויה
 אופן ההכנה

קולים את הבוטנים במחבת ללא שמן ומניחים בצלחת.

מחממים כף שמן במחבת, מטגנים את הפטריות ומתבלים במלח, פלפל, סוכר, סויה וחומץ.

את הפטריות מאדים עד שהן מתרככות, מוציאים ומאחסנים לבינתיים בכלי. 

מערבבים את שאר הירקות בקערה למעט עגבניות השרי. לפני ההגשה יוצקים את הפטריות עם הרוטב לתוך הקערה ומוסיפים מעל הכל את העגבניות, הגבינה המלוחה והבוטנים. לבריאות ובתאבון!

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.