לבסיס
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2כפות מים קרים
לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.
לאפות 10 דקות על 180°
למילוי-
2 בטטות לשלוק כמה דקות.
לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.
הבלילה:
2 בצלים קצוצים
2 כפות קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות מים
כף שום כתום
2ביצים
אופן ההכנה :
לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים
לקרר ואז להוסיף את הביצים
ואת התבלינים
לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.
בהצלחה