טאקו סלמון/ כתבה והכינה: ריקי קשאני, צילום: לאה קליין

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מחשבים לכל סועד עלה סיגר אחד ומנה אחת של סלמון

 

לטאקו מעלי סיגר

משמנים קלות את רשת התנור עם נייר מגבת ספוג שמן

מניחים עלי סיגרים על רשת התנור במרווח של 3 פסים, כך ששולי כל סיגר כלפי מטה

אופים זמן קצר עד להזהבה בחום בינוני 180

מסירים בזהירות ושומרים בצד

מכינים דג סלומון:

שוטפים ומפזרים מלח ופלפל גרוס ומעט שמן זית

מכניסים  לתנור שחומם מראש ל2200 ואופים כ 15 דקות.

מקררים את הדג ומפוררים אותו 

 

לרוטב פלפלים קלויים:

500 גרם פלפלים אדומים

4 שיני שום

1 כף שמן זית

מלח ופלפל שחור

 

מסדרים חצאי פלפל בתבנית תנור. מתבלים ומשמנים 

קולים עד לריכוך מלא, מקלפים.

טוחנים במעבד מזון ומעבירים לשקית זילוף גזורה בחור קטן.

 

להרכבה:

מניחים בכל טאקו רצועות חסה

מניחים מעל סלמון מפורר

מוסיפים בשפע טבעות בצל, בצק ירוק

קוביות עגבניה

מזלפים נקודות מרוטב הפלפלים

במקום רוטב פלפלים קלויים אפשר להשתמש ברוטב צ'ילי

בתמונה מונחים לייד הטאקו שני מקלות בייגל (מתכון ברול מוסקה)

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.