מחשבים לכל סועד עלה סיגר אחד ומנה אחת של סלמון
לטאקו מעלי סיגר
משמנים קלות את רשת התנור עם נייר מגבת ספוג שמן
מניחים עלי סיגרים על רשת התנור במרווח של 3 פסים, כך ששולי כל סיגר כלפי מטה
אופים זמן קצר עד להזהבה בחום בינוני 1800
מסירים בזהירות ושומרים בצד
מכינים דג סלומון:
שוטפים ומפזרים מלח ופלפל גרוס ומעט שמן זית
מכניסים לתנור שחומם מראש ל2200 ואופים כ 15 דקות.
מקררים את הדג ומפוררים אותו
לרוטב פלפלים קלויים:
500 גרם פלפלים אדומים
4 שיני שום
1 כף שמן זית
מלח ופלפל שחור
מסדרים חצאי פלפל בתבנית תנור. מתבלים ומשמנים
קולים עד לריכוך מלא, מקלפים.
טוחנים במעבד מזון ומעבירים לשקית זילוף גזורה בחור קטן.
להרכבה:
מניחים בכל טאקו רצועות חסה
מניחים מעל סלמון מפורר
מוסיפים בשפע טבעות בצל, בצק ירוק
קוביות עגבניה
מזלפים נקודות מרוטב הפלפלים
במקום רוטב פלפלים קלויים אפשר להשתמש ברוטב צ'ילי
בתמונה מונחים לייד הטאקו שני מקלות בייגל (מתכון ברול מוסקה)