מצרכים:
- 4 ביצים
- 500 גרם גבינה לבנה
- 7-8 כפות קמח / קמח מצה / פירורי לחם לבנים
- מעט פודינג (לא חייבים)
- כפית אבקת אפיה
- 1/2 כוס סוכר (אפשר להוסיף עוד 2-3 כפות אם אוהבים מתוק יותר)
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הבלילה
- מחממים מחבת עם שמן (כמו לחביתה)
- בעזרת כף מניחים לביבות במחבת, מטגנים כדקה וחצי מכל צד (עד להשחמה/הזהבה)
- מורידים לצלחת עם נייר סופג
- אפשר לפזר מעל אבקת סוכר
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










