מצרכים:
- 1 חבילת פסטה (אפשר גם רק חצי)
- 2 כוסות אבקת פירה / קוסקוס (לא חייבים)
- 600 גרם גבינה לבנה
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 קוטג' או יותר
- כל גבינה צהובה/מלוחה/קשה שיש לכם במקרר ותרצו לסיים
- תבלין פיצה/זעתר/אורגנו/אחר
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה עם מים רותחים ומלח עד לבישול מלא
- מסננים את רוב המים ומשאירים כמות מים שמספיקה לבישול הקוסקוס או אבקת הפירה
- מוסיפים את הקוסקוס/אבקת פירה ומבשלים עד לריכוך על אש נמוכה. (שניהם קלי בישול, לכן מומלץ לא יותר מ-5 דקות בישול נוספות)
- מוסיפים פנימה את הגבינות מוסיפים מלח, פלפל ומעט תבלין פיצה/זעתר/אחר
- מערבבים בזהירות על אש נמוכה, (אם יש צורך אפשר להוסיף כוס מים) מוודאים שהתחתית לא נשרפת…
- מכבים את האש ומוזגים בזהירות
- מושלם כמו שהוא חם, בלי שום דבר ליד, כארוחת ערב או כארוחת בוקר עשירה 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן