יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

תפתחו מזווה: חגיגית חיסול חמץ מוקרמת

כן כן אנחנו מחסלים את החמץ בבית, אבל בלי להתפשר על טעמים מוצלחים, הבאתי לכם מתכון טעים במיוחד שניסיתי אתמול, וכל כך התרגשנו מהטעם שאפשר היה לחשוב שפתחנו מסעדה חלבית :)
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה (אפשר גם רק חצי)
  • 2 כוסות אבקת פירה / קוסקוס (לא חייבים)
  • 600 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 קוטג' או יותר
  • כל גבינה צהובה/מלוחה/קשה שיש לכם במקרר ותרצו לסיים
  • תבלין פיצה/זעתר/אורגנו/אחר

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה עם מים רותחים ומלח עד לבישול מלא
  2. מסננים את רוב המים ומשאירים כמות מים שמספיקה לבישול הקוסקוס או אבקת הפירה
  3. מוסיפים את הקוסקוס/אבקת פירה ומבשלים עד לריכוך על אש נמוכה. (שניהם קלי בישול, לכן מומלץ לא יותר מ-5 דקות בישול נוספות)
  4. מוסיפים פנימה את הגבינות מוסיפים מלח, פלפל ומעט תבלין פיצה/זעתר/אחר
  5. מערבבים בזהירות על אש נמוכה, (אם יש צורך אפשר להוסיף כוס מים) מוודאים שהתחתית לא נשרפת…
  6. מכבים את האש ומוזגים בזהירות
  7. מושלם כמו שהוא חם, בלי שום דבר ליד, כארוחת ערב או כארוחת בוקר עשירה 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים