ריבועים , כדורים מה שתרצו:) כדי לגוון ולא ליצור כדורים – יצקתי לתבנית סיליקון את החומרים והקפאתי. אבל אפשר כמובן לעשות את המוכר לכן והקל יותר כדורי גבינה. הסוד הוא הציפוי המגניב והייחודי. בתאבון!
החומרים:
250 גרם גבינה
50 גרם חמאה
2.5 כוסות ביסקוויטים מפוררים
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
חומרים לציפוי:
2 חבילות שוקולד חלבי (אפשר חום או לבן:)
150 גרם אגוזי לוז מסוכרים גרוסים
או לחילופין : לרכוש 3 חבילות קליק XL בצבעים סגול או כתום. או וורוד ללבן
הכנה:
להמיס את החמאה ולערבב את החומרים. להכניס למקרר לכמה דקות, אחר כך ליצור עיגולים.
להקפיא עד שיהיה קפוא (שעה- שעתיים או יותר לפי סוג המקפיא שלכם).
הכנת הציפוי:
להמיס את השוקולד בסיר ולהוסיף את אגוזי הלוז. להוציא את הכדורים מהמקפיא לגלגל אותם על השוקולד ולהניח על נייר אפייה שיתקררו.
לשמור במקפיא
ובתיאבון!!
14 תגובות
מכירה את המתכון הזה כבר כמה שנים…אליפותתת של מתכון יוצא כל כך טעים אימאלה וכל כך קל להכנה..
לגבי מי ששאלה ש2 חפיסות שוקולד לא הספיקו לה. ממש הגיוני.כשאני מכינה אני ממיסה לפחות 4 חפיסות שוקולד..ועדיף רק קליק..2 חום 2 לבן .יוצא ממש ממש טעים !!
הכנתי, יצא טעים מאודדדדדדדדדדדדדדד!!!
רק מענין לדעת, הריבועים זה כי הכנת בתבניות מיוחדות או הקפאת בתבנית מלבנית וחתכת?
וגם, מה עשיתי לא טוב שממש לא הספיקו לי 2 חבילות שוקולד לציפוי?
תודה רבה!!
זה נראה משהו טוב ומפנק! דברים טובים . יש לך ממש רעיונות ושילובים טובים תעשי חיל!!!!!
וואו מדהים הכל ככ אסטטי ונראה מגרה מאד!
תודה רבה!
אבהתי את המתכון- והצילום שלו……….. מושלם!!
תודה רבה לך .
נראה ממש מושלם!!!!אשמח לראות באילו תבניות יצקת וכיצד ציפית את הכדורים.
תודה רבה מראש
נראה מעולה!
לא צריך להמיס את הסוכר עם החמאה? או בדרך אחרת?.. כדי שלא להרגיש את הגרגרים של הסוכר
מטורף מה שהיא עושה האישה הזו… יש לה המון מתכונים בקול כבודה אתן חייבות לעקוב. היא עוד תגיע רחוק
t
היי גילת
אין צורך להמיס חמאה רכה מספיק
תודה רבה
מהממת.
ניראה מושלםם!
המתכונים של חיה תמיד מדוייקים והכל כל כך טעים! כל מתכול שאת מעלה זה תענוג!!
תודה רבה את מהממת .
תודה מהממת.