ריבועי גבינה בציפוי קרנץ' /חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

ריבועים , כדורים מה שתרצו:) כדי לגוון ולא ליצור כדורים – יצקתי לתבנית סיליקון את החומרים והקפאתי. אבל אפשר כמובן לעשות את המוכר לכן והקל יותר כדורי גבינה. הסוד הוא הציפוי המגניב והייחודי. בתאבון!

החומרים:

250 גרם גבינה
50 גרם חמאה
2.5 כוסות ביסקוויטים מפוררים
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
חומרים לציפוי:
2 חבילות שוקולד חלבי  (אפשר חום או לבן:)
150 גרם אגוזי לוז מסוכרים גרוסים
או לחילופין : לרכוש 3 חבילות קליק XL בצבעים סגול או כתום. או וורוד ללבן

הכנה: 
להמיס את החמאה ולערבב את החומרים. להכניס למקרר לכמה דקות, אחר כך ליצור עיגולים.
להקפיא עד שיהיה קפוא (שעה- שעתיים או יותר לפי סוג המקפיא שלכם).

הכנת הציפוי:
להמיס את השוקולד בסיר ולהוסיף את אגוזי הלוז. להוציא את הכדורים מהמקפיא לגלגל אותם על השוקולד ולהניח על נייר אפייה שיתקררו.

לשמור במקפיא
ובתיאבון!!

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

14 תגובות

  1. מכירה את המתכון הזה כבר כמה שנים…אליפותתת של מתכון יוצא כל כך טעים אימאלה וכל כך קל להכנה..
    לגבי מי ששאלה ש2 חפיסות שוקולד לא הספיקו לה. ממש הגיוני.כשאני מכינה אני ממיסה לפחות 4 חפיסות שוקולד..ועדיף רק קליק..2 חום 2 לבן .יוצא ממש ממש טעים !!

  2. הכנתי, יצא טעים מאודדדדדדדדדדדדדדד!!!
    רק מענין לדעת, הריבועים זה כי הכנת בתבניות מיוחדות או הקפאת בתבנית מלבנית וחתכת?
    וגם, מה עשיתי לא טוב שממש לא הספיקו לי 2 חבילות שוקולד לציפוי?
    תודה רבה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.