לעוף בתנור:
- 5 כרעים
- כף פפריקה
- כף תבלין גריל
- כפית מלח
- מעט פלפל שחור טחון
- שמן
אופן ההכנה:
- מניחים את העוף על נייר אפיה בתבנית תנור גדולה
- מתבלים, מורחים שמן ומוודאים שהתיבול הגיע לכל קצוות העוף.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-50 דקות.
הכנת האורז:
- 700 גרם אורז לבן
- 1 חבילת אפונה קפואה
- כף מלח
- 4 כפות שמיר יבש
- שמן קנולה
אופן ההכנה:
- מרתיחים את המים עם מלח ומעט שמן.
- מכניסים פנימה יחד – את האורז ואת האפונה ומבשלים כ-20 דקות על אש גבוהה.
- המים צריכים להיות בגובה האורז או מעט יותר.
- מוסיפים את השמיר ועוד מלח, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות עד לאידוי המים .
- בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן












תגובה אחת
המתכונים שלכם טובים קלילים מוסברים מצויין נעימים לקריאה
מביאים רעיונות
תמשיכו ככה