יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

וזה התפריט להיום: עוף בתנור לצד אורז עם אפונה

הנה רעיון לתפריט מלא לארוחה חגיגית לאמצע השבוע או לשבת, הניחוח שמשלב את שני המטעמים פשוט משובב את הנפש ומכניס לבית תחושת השקעה מיוחדת

לעוף בתנור:

  • 5 כרעים
  • כף פפריקה
  • כף תבלין גריל
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור טחון
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. מניחים את העוף על נייר אפיה בתבנית תנור גדולה
  2. מתבלים, מורחים שמן ומוודאים שהתיבול הגיע לכל קצוות העוף.
  3. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-50 דקות.

 

הכנת האורז:

  • 700 גרם אורז לבן
  • 1 חבילת אפונה קפואה
  • כף מלח
  • 4 כפות שמיר יבש
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים עם מלח ומעט שמן.
  2. מכניסים פנימה יחד – את האורז ואת האפונה ומבשלים כ-20 דקות על אש גבוהה.
  3. המים צריכים להיות בגובה האורז או מעט יותר.
  4. מוסיפים את השמיר ועוד מלח, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות עד לאידוי המים .
  5. בתיאבון!

 

 

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. המתכונים שלכם טובים קלילים מוסברים מצויין נעימים לקריאה
    מביאים רעיונות
    תמשיכו ככה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]