המצרכים:
דג דניס שלם
מלח ולימון להשריה
לימון פרוס
פטרוזיליה
כוסברה
מלח. פלפל
שמן זית
שקדים
סלסלת פטריות
אופן ההכנה:
לאחר ניקיון והשרייה בלימון ומלח,
נמרח את הדג בשמן זית ונניח בתבנית.
נערבב בקערה:
חצי כוס שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
חצי חבילת כוסברה קצוצה, חבילת פטרוזיליה,
סלסלת פטריות קוביות לימון, שקדים קלופים
ונערבב היטב…
נמלא ברבע מהתערובת את פנים הדג
ואת השאר נפזר מעל הדג.
בין הדגים נפזר פרוסות לימון.
נכסה את התבנית בניר אפיה ונכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.
לאחר מכן נוציא את הכיסוי ונכניס לאפיה של עוד 10 דקות.
בהצלחה!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן