יום שני

|

|

12/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/05/2025

|

יום שני

לאווירה מיוחדת בטעם מיוחד: דג דניס ממולא בתנור | מירב מלכה

דג דניס מלכותי במילוי ירק, לימון ופטריות | ארוחה מושקעת ומיוחדת לרגעים מיוחדים ואווירה יוקרתית

המצרכים:

דג דניס שלם

מלח ולימון להשריה

לימון פרוס

פטרוזיליה

כוסברה

מלח. פלפל

שמן זית

שקדים

סלסלת פטריות

אופן ההכנה:

לאחר ניקיון והשרייה בלימון ומלח,

נמרח את הדג בשמן זית ונניח בתבנית.

נערבב בקערה:

חצי כוס שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.

חצי חבילת כוסברה קצוצה, חבילת פטרוזיליה,

סלסלת פטריות קוביות לימון, שקדים קלופים

ונערבב היטב…

נמלא ברבע מהתערובת את פנים הדג

ואת השאר נפזר מעל הדג.

בין הדגים נפזר פרוסות לימון.

נכסה את התבנית בניר אפיה ונכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.

לאחר מכן נוציא את הכיסוי ונכניס לאפיה של עוד 10 דקות.

בהצלחה!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים