בשר ראש עם חומוס ויין / מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
המתכון מתאים לאוכלי קטניות
מצרכים:
גרגירי חומוס
3 שיני שום
1פלפל חריף
3 פלפלים יבשים

גמבה רצועות

רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
 כוס של יין אדום מתוק.

כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
להרתיח את הבשר ראש עם ראש בצל שלם ולקרר.
לחתוך לקוביות קטנות.
לטגן בצל גדול ולהוסיף
לטגן קלות ולהוסיף את
הבשר ראש למלא את הסיר במים עד גובה הבשר ולהכין את התבלינים:
(בכוס חד פעמי שתיה קרה)
רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
לערבב ולשפוך בסיר
להוסיף כוס של יין אדום מתוק. לתת לבשר להתבשל על אש נמוכה למשך שעתיים וחצי.
אפשר להוסיף כוסברה קצוצה.
בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.