המצרכים:
- 1 ק"ג בשר מספר 8 / 6/ 5
- חצי ק"ג שעועית אדומה או שעועית לוביה. (שעועית לבנה עם נקודה שחורה)
- 5 יחידות לימון המוני/פרסי
- חצי כוס ממיץ לימון סחוט
- 1 חבילת פטרוזיליה
- 1 חבילת כוסברה
- 1 חבילת סלרי
- כפית כמון
- כפית כורכום
- כף אבקת מרק
- ראש שום שלם
ההכנה:
- מטגנים את הבצל ומוסיפים את שיני השום, הבשר והשעועית ומרתיחים למשך כשעה על אש גבוה עם מספיק מים שיעברו כל הזמן את כמות הבשר.
- לאחר כשעה מנמיכים את האש ומתבלים, מוסיפים את הלימון ומיץ הלימון.
- לאחר השריית הירק ושטיפתו (כוסברה, פטרוזיליה, סלרי) קוצצים אותו דק ומוסיפים את כל הירק הקצוץ לסיר.
- מבשלים עוד כשעה ומוודאים שהבשר רך ומבושל היטב ומכבים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן