יום ראשון

|

|

09/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

09/11/2025

|

יום ראשון

הסלט הקבוע שלנו בשולחן שבת: סלט פלפלים חמוץ חריף

סלט פשוט, מוכר וטעים כל כך, ואם תשתמשו בכמה שיותר צבעים, הוא יהפוך לסלט הכי ששגוני בשולחן ולא תוכלו יותר לוותר עליו!

מצרכים:

  • 2 גמבות בצבע אדום
  • 2 גמבה בצבע צהוב
  • 1 גמבה בצבע ירוק
  • 2-3  פלפלים חריפים
  • צרור כוסברה
  • לתיבול: 1/2 כוס חומץ, מלח, 3 שיני שום
  • ניתן להוסיף: שבבי שקדים קלופים

אופן ההכנה:

  1. פורסים את כל הגמבות לפרוסות דקות ומניחים על נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מוסיפים את הפלפלים ומכניסים לאפיה של כ-25 דקות בחום של 200 מעלות. (אם הן מתרככות קודם, אפשר להוציא קודם)
  3. הגמבות צריכות להיות רכות ומקומטות, ועם מעט השחמה בקליפה.
  4. מעבירים לקופסא ומתבלים עם חומץ, שום ומלח.
  5. קוצצים כוסברה ומוסיפים, מערבבים בזהירות.
  6. שומרים בבמקרר (נשמר מספר ימים בעומק המקרר או תקופה ארוכה יותר – בהקפאה)
  7. את השקדים מוסיפים לפני ההגשה.

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]