מצרכים:
- 2 גמבות בצבע אדום
- 2 גמבה בצבע צהוב
- 1 גמבה בצבע ירוק
- 2-3 פלפלים חריפים
- צרור כוסברה
- לתיבול: 1/2 כוס חומץ, מלח, 3 שיני שום
- ניתן להוסיף: שבבי שקדים קלופים
אופן ההכנה:
- פורסים את כל הגמבות לפרוסות דקות ומניחים על נייר אפיה בתבנית תנור.
- מוסיפים את הפלפלים ומכניסים לאפיה של כ-25 דקות בחום של 200 מעלות. (אם הן מתרככות קודם, אפשר להוציא קודם)
- הגמבות צריכות להיות רכות ומקומטות, ועם מעט השחמה בקליפה.
- מעבירים לקופסא ומתבלים עם חומץ, שום ומלח.
- קוצצים כוסברה ומוסיפים, מערבבים בזהירות.
- שומרים בבמקרר (נשמר מספר ימים בעומק המקרר או תקופה ארוכה יותר – בהקפאה)
- את השקדים מוסיפים לפני ההגשה.
שבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










