המצרכים:
- 4-5 ביצים
- 2 כפות גדושות מיונז
- 1 וחצי כף עמבה
- מעט מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- נרתיח את הביצים בסיר קטן עם מים עד לבישול מלא למשך כ- 10 דקות.
- פטנט לקילוף מהיר: לאחר הבישול נעביר את הביצים החמות (בזהירות) לעקרת מים קרירים ונקלף.
- לאחר הקילוף נמעך בעזרת מזלג ותוך כדי נוסיף את המיונז והעמבה ונערבב
- מוצלח במיוחד על לחם טרי פרוס!
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן