החומרים:
בצל גדול
2 שיני שום
חופן קשיו לא קלוי
קופסת פטריות פרוסות
2 שיני שום
חופן קשיו לא קלוי
קופסת פטריות פרוסות
3 כפות רוטב סויה
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/3 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
לטגן בצל גדול לקוביות וכשמזהיב להוסיף 3 שיני שום קצוץ, חופן קשיו לא קלוי וקופסת פטריות פרוסות.
להמשיך בטיגון עוד שתי דקות ולתבל ברטבים
לטגן עוד קצת עד שמבעבע ולשפוך על פרוסות הדג שבתבנית.
לאפות בחום 180 כעשר דקות

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן