מקורי וטעים! סלמון בקשיו ופטריות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים:
בצל גדול
2 שיני שום
חופן קשיו לא קלוי
קופסת פטריות פרוסות
3 כפות רוטב סויה
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/3 כוס רוטב צ׳ילי מתוק

לטגן בצל גדול לקוביות וכשמזהיב להוסיף 3 שיני שום קצוץ, חופן קשיו לא קלוי וקופסת פטריות פרוסות.
להמשיך בטיגון עוד שתי דקות ולתבל ברטבים
לטגן עוד קצת עד שמבעבע ולשפוך על פרוסות הדג שבתבנית.
לאפות בחום 180 כעשר דקות

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.