מצרכים:
- 1.5 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחים קטנים
- שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
- 2 ביצים
- כוס קמח
- כף גדושה מיונז
- פירורית זהב
נוספים: רשת שניצלים, תבנית עם נייר סופג
אופן ההכנה:
- מחממים שמן במחבת על אש גבוהה.
- בקערה אחת מערבבים את הביצים עם המיונז ומעט מים.
- מעבירים את השניצלים לצלחת עם קמח
- מעבירים אחר כך לצלחת הביצים לטבילה עמוקה.
- מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם לעיטוף מכל הכיוונים.
- מכניסים לשמן הרותח ומנמיכים לאש בינונית (אפשר להגביר לפי הצורך).
- נותנים טיגון של כ-2 דקות מכל כיוון ומורידים לרשת לקבלת מרקם קאנצ'י או לתבנית עם נייר סופג.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
אני מוסיף לפירורי הלחם אבקת שום ,מלח ופלפל לבן ? כל פעם מרבבים את כל התערובת לפני שטובלים את השנילונים או חתיכות שניצל רגילות .
מקווה שהבנתי את השאלה
הביצים בקערה אחת נפרדת
הקמח בצלחת נוספת
פירורי הלחם בצלחת שלישית
בסדר הזה טובלים ומצפים ואז מעבירים לטיגון
נ.ב ההוספה של פלפל ואבקת שום בהחלט יכולה לשדרג! ספרו לנו איך יצא