מצרכים:
- 1 קופסת שימורים (כ-400 גרם) עגבניות קצוצות
- 3-4 קופסאות טונה אישיות
- 1 קופסת גרגירי חומוס (לא חייבים)
- תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל, כפית פפריקה וכקומץ סוכר.
אופן ההכנה:
- בסיר מתחילים להרתיח את העגבניות המרוסקות, מוסיפים להן את כל התיבול.
- לאחר 7 דקות של הרתחה מוסיפים פנימה את הטונה ואת החומוס ומערבבים בתוך הרוטב.
- אפשר להוסיף כוס מים רותחים לקבלת רוטב פחות סמיך.
- מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות ומכבים.
מושלם על קוסקוס או לצד חלה טריה.
בתיאבון!
טיפ קטן ממני: תדאגו שתמיד יהיו לכם שימורים מהסוג הזה בארון המטבח, הם מצויינים לימים שכאלה 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










