יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

זה בדיוק הזמן לפטריות מטוגנות עם ציפוי קריספי

חטיף מדהים ומפנק כל כך להגיש בתחילת הארוחה או לצידה - מפטריות שלימות מצופות בציפוי פירורי לחם - קריספי, חם ופותח את התיאבון
פטריות מצופות מטוגנות
פטריות מצופות מטוגנות | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 חבילות של פטריות טריות שלימות
  • כפית מלח, חצי כפית צ'ילי גרוס, כפית פפריקה, 1/2 כפית תבלין שום
  • כוס קמח
  • כוס מים

לציפוי: 

  • פירורי לחם מוזהבים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  1. מייבשים את הפטריות
  2. בצלחת מערבבים כוס מים עם התבלינים ומוסיפים את הקמח, מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. לאחר מכן טובלים את הפטריות בשלימותן בתערובת המים והקמח
  4. ומעבירים לציפוי בפירורי לחם
  5. מעבירים לטיגון במחבת עם שמן עמוק רותח עד שהפטריות מקבלות ציפוי קריספי.
  6. מוציאים ומעבירים לרשת
  7. מומלץ במיוחד ליד מתבל של מיונז מעורב עם חרדל או קטשופ.

בתיאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]