החומרים לקרקר:
3 ורבע כוסות קמח
כוס גדושה של שומשום
כפית מלח
כפית פלפל לבן/שחור
3 כפות שומשום שחור/קצח
כוס שמן
כוס מים
אופן ההכנה:
ללוש היטב לרדד לעובי דק
לאפות על 180° על טורבו למשך 10 דקות
בינתיים לערבב גבינה לבנה 9% 500 גרם.
עם גביע גבינת שמנת של נפוליון ו-1 שמנת של פעם.
להכניס לשקית זילוף.
כשהקרקר מתקרר לזלף עליו את הגבינה ומעל הגבינה ירקות חתוכים שאוהבים.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
רעיון נדירררררררר!
אהבתי ממש❤