מצרכים:
- 3 ביצים לטיגון
- 5 פרוסות לחם
- 5 פרוסות גבינה צהובה
- 5 כפות רוטב פיצה
- זעתר
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מורחים על פרוסות לחם פשוט רוטב פיצה (משימורים או בהכנה ביתית)
- מניחים גבינה צהובה ומפזרים זעתר
- מחממים מחבת עם מעט שמן
- טובלים את הלחם-פיצה בביצה טרופה ומניחים במחבת המשומן והחם
- נותנים טיגון מכל הכיוונים כך שהגבינה נמסה ומתעטפת ביצה חמה והתחתית מקבלת ציפוי מטוגן.
- אוכלים חם עם ירקות טריים 🙂
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
מבקשת לשאול: איך מצפים את הלחם עם פירורי גבינה צהובה בביצה מלמעלה? או שהביצה רק בלחם למטה?
במתכון המקורי הציפוי גם מלמעלה (אבל לא חייבים), בדרך כלל הגבינה הצהובה כבד נדבקת לרוטב עגבניות, ואז הציפוי של הביצה נותן לה עוד שכבה מעניינת