פיצה ללא גלוטן /השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים לבצק:

2 כוסות קמח קונדיטור ( ללא גלוטן)

1 כפית אבקת אפייה

1/4 כוס שמן

1 יוגורט

1 כף סוכר

1/2 כפית מלח

2 כוסות גבינה צהובה מגוררת

1/2 כוס זיתים פרוסים

החומרים לרוטב הפיצה-

1 בצל קצוץ

2 שיני שום

4 עגבניות חתוכות לקוביות

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות שמן

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1/4 כוס מים

 

מכינים את הבצק- מכניסים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת האפייה הסכור והמלח ומערבבים. מוסיפים את השמן היוגורט והמים ולשים עד שמתקבל בצק.משטחים את הבצק בתבנית עגולה.

מכינים את רוטב הפיצה- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום להזהבה.

מוסיפים את העגבניות המלח הסוכר הפלפל והפפריקה ומטגנים תוך בחישה עד שהעגבניות מתרככות . מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות. מקררים וטוחנים את הרוטב.

אופים את הבצק בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 10 דקות.

מוציאים מהתנור ושופכים 1/2 כוס מהרוטב על הבצק מפזרים גבינה צהובה וזיתים על הרוטב.

מחזירים לתנור ואופים במשך 10 דקות.

 

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.