חומרים
לסלט:
100 גרם גבינה מלוחה/ גבינת עיזים
200 גרם חסה
2 אפרסקים חתוכים לרצועות
100 גרם גוזי לוז קלויים
לוויניגרט:
1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ
1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף סוכר
אופן ההכנה
- 1. מסדרים את כל מרכיבי הסלט בצלחת הגשה.
- 2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן