- כ-4 מנות
- 5 דקות הכנה, 15 דקות טיגון כולל
מצרכים:
- 4 מנות דג מושט
- 2 בצלים גדולים
- 1 גמבה אדומה
- שמן לטיגון
- 3 כפות דבש
- קופסת פטריות חתוכות (לא חייבים)
- 1 כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור, תבלין שווארמה
- שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן עד הזהבה. מוסיפים רצועות דקיקות של גמבה להתרככות.
- מערבבים את הבצל המטוגן, מניחים מעליו את הדגים ומתבלים, מזלפים דבש ומוסיפים פטריות ומכסים את המחבת עם מכסה או נייר כסף.
- מאדים הכל יחד כ-15 דקות על אש נמוכה עד שהדג מתרכך ורותח.בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










