יום שלישי
|
23/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

23/12/2025

|

יום שלישי

דג מושט על מצע בצלים מטוגנים ופטריות

מנות דג מושט, בהכנה מהירה ובטעם של סעדת גורמה! תנסו ותתמכרו :)
| קרדיט: shutterstock
  •  כ-4 מנות
  •  5 דקות הכנה, 15 דקות טיגון כולל

מצרכים:

  • 4 מנות דג מושט
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 גמבה אדומה
  • שמן לטיגון
  • 3 כפות דבש
  • קופסת פטריות חתוכות (לא חייבים)
  • 1 כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור, תבלין שווארמה
  • שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן עד הזהבה. מוסיפים רצועות דקיקות של גמבה להתרככות.
  2. מערבבים את הבצל המטוגן, מניחים מעליו את הדגים ומתבלים, מזלפים דבש ומוסיפים פטריות ומכסים את המחבת עם מכסה או נייר כסף.
  3. מאדים הכל יחד כ-15 דקות על אש נמוכה עד שהדג מתרכך ורותח.בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]