עוד לא הכרת? יש מתכון כזה, מעניין מקורי ושונה.
אם את אוהבת פירות יער+חוויה קולינרית מרגשת
לכי על זה 🙂
תפתיעי את האורחים ואת בני הבית…
חומרים:
1 חזה עוף.
1 חבילת פטרוזיליה.
צרור עלי סלרי.
1 בצל.
חופן צימוקים.
3 כפות שמן זית.
לרוטב:
1 כוס פירות יער.
1 כוס יין אדום.
2 כפות סוכר.
1 גבעול עלי טימין.
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף לשניצלים דקיקים.
קוצצים את הירק והבצל ומתבלים בשמן זית ומוסיפים את הצימוקים.
ממלאים בתערובת הירק ומגלגלים.
מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים את החזה עוף משני הצדדים.
במחבת מרתיחים כעשר דקות את כל חומרי הרוטב.
מכניסים לרוטב את החזה עוף ומבשלים עם מכסה כרבע שעה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
אודה רק אם תגידו איפה יש בדיוק פירות יער בכשרות מהודרת?