יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

נתחי חזה עוף במרינדה / אתי וועג

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

4 לבבות חזה עוף.

הרכיבים למרינדה:

כף דבש
2 כפות רוטב צ'ילי (ידוע לי שיש כשר לפסח לאוכלי קיטניות בלבד!)מלח
פלפל
מעט שמן זית
מעט מים

אופן ההכנה
לערבב היטב את רכיבי המירנדה.
להניח את נתחי החזה במרינדה.
להשהות בקרור לפחות שעה.
לטגן או לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות עד להשחמה קלה.
להגיש עם מעט רוטב – שארית המרינדה.
בהצלחה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]