יום ראשון

|

|

09/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

09/11/2025

|

יום ראשון

חטיף טעמי ביתי / חיה קסטיאל

חומרים:

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות טחינה

כוס חמאת בוטנים

2 כפות דבש

רבע כוס שמן

250 גרם פתיבר מפורר

20-100 גרם אגוזים לשדרוג

לגנאש שוקולד:

200 גרם שוקולד

1 קצפת ריצ' לא מוקצף

אופן ההכנה:

המיסי את חומרי הבסיס על אש נמוכה

הוסיפי את הפתיבר המפורר

העבירי את התערובת לתבנית אלומיניום בגודל בינוני- גדול

שטחי בתבנית

שמרי בהקפאה עד להתקשות.

 

הכנת הציפוי:

צרי גנאש- המיסי את השוקולד וערבבי את הקצפת עד לקבלת בלילה אחידה. (לא מקציפים את הקצפת)

הוציאי מהמקפיא שטחי את הגנאש לציפוי

הקפיאי שוב, לקראת ההגשה הוציאי וחתכי למלבנים.

בתאבון

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

11 תגובות

  1. האם אפשר לוותר על הטחינה? וגם, למה לשים ריץ'? זה ממש לא טעים וזה מוצר נחות, כדאי שתעלי קצת את הרמה ותשתדרגי לשמנת מתוקה…

  2. אני עוקבת אחרי המתכונים שלך וכולם טעימים ומוצלחים מאד!
    גם את המתכון הזה ניסיתי ויצא מווושלם!
    ממליצה בחום…
    יישר כח!

  3. מה זה מפורר? ביסקיויטים עם חתיכות קטנות או לרסק בפטיש שניצל ?
    בציפוי שוקולד מריר או חלב?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]