יום שישי

|

|

17/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/10/2025

|

יום שישי

עוגת קרם ברולה חגיגית /מזל פנחס 

קוטר תבנית 22 ס"מ

חומרים לתחתית:

150 גרם עוגיות חמאה מרוסקות

100 גרם חמאה מומסת

2 כפות פרלינה לוז

חומרים לקרם

6  גרם גלטין מושרה ב36  גרם מים קרים

500 מל' שמנת מתוקה

4  כפות סוכר

כפית קרם וניל

5  חלמונים

100 גרם שוקולד לבן מומס

250  שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יציב

אופן הכנה

נערבב היטב את חומרי התחתית – עוגיות החמאה והפרלינה ונשטח בתבנית.

את הגלטין יש להשרות במים כרבע שעה.בינתיים להרתיח בסיר את ה 500 גרם שמנת , הסוכר והוניל.

נערבב בקערה נפרדת  את החלמונים ונוסיף לתוכה את תערבות השמנת תוך כדי עירבוב , נעביר לסיר בחזרה ונערבב הכל עד להסמכה קלה.

נסיר מהאש ונוסיף את הג׳לטין .

נוסיף את השוקולד הלבן המומס ונערבב.

נקציף 250 גרם שמנת, ונערבב את התערבות מהסיר יחד עם השמנת המוקצפת. ניצוק לתבנית ונכניס להקפאה של לילה.

ציפוי העוגה:

נחלץ בזהירות את העוגה מהרינג / תבנית

נפזר סוכר חום בהיר או דמררה לשכבה דקה ומהודקת.

נקרמל עם ברנר את הסוכר .

ניתן לקשט את העוגה עם תותים, ופרחים אכילים כמו בתמונהJ

העוגה נשמרת במקפיא יש להוציא חצי שעה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

 

 



 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]