זו לא עוד עוגת גבינה. זה לא עוד קינוח מסובך.
זה שילוב מנצח של שניהם יחד:)
חומרים:
1/2 ליטר חלב
1/2 בקבוק תמצית וניל
4 ביצים
70 גר' סוכר
2 סוכר וניל
100 גר' סוכר
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות להרתיח חצי ליטר חלב וחצי בקבוק תמצית וניל.
בקערה נפרדת לטרוף במטרפה 4 ביצים שלמות וכן 70 גרם סוכר ולהוסיף 2 סוכר וניל
אחרי שהחלב רותח לכבות את האש, לשפוך את הבלילה שנוצרה על החלב הרותח ולערבב עד שמתאחד.
במחבת נפרד להמיס על אש נמוכה 100 גר' סוכר תוך כדי ערבוב עד שהוא מתקרמל.
לצקת את הקרמל לתוך תבנית פיירקס ולהוסיף מעל את התערובת ולהכניס לתנור בבן מארי (כך שהתבנית של העוגה תהיה בתוך תבנית מים)
למשך של כ -20-40 דק (תלוי בתנור )
לקרר ולהעביר לצלחת.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
איזה גודל תבנית פיירקס?
אליפווותתתתת
האם חייבים חלב? אפשר נוזל אחר (למי שלא אוהב טעם חלב וחצי ליטר זה המון)