לבסיס:
150 גר׳ בסקוטים טחונים
100 גר׳ חמאה מומסת
לעוגה:
3 ביצים
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
2 כפות קונפלור
שמנת חמוצה
אופן ההכנה
-מחממים תנור ל 180 מעלות
-מערבבים את הביסקוטים הטחונים והחמאה המומסת לקבלת תערובת פרורית אחידה.
-משטחים בתבנית ומהדקים לבסיס לעוגה.
-בקערה מערבבים את המצרכים לעוגה פרט לריבה ושופכים מעל הבסיס .
-מעל הגבינה מפזרים עם כפית את הריבה
ועם קיסם או מזלג יוצרים עיגולים כדי לערבב
באופן שיטחי את הריבה.
מכניסים לתנור מחומם ואופים כ40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
מחכים שהעוגה תתקרר ותתיצב ונהנים
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
פשוט טעים ביותר גם עם הריבת חלב וגם עם הפירות יער ובעיקר קל להכנה וללא צורך בהרבה חומרים.מרשים במיוחד..