לקרם ריבת לוז:
100 גר אגוזי לוז טחונים
1 מרגרינה ( או חצי כוס שמן)
100 גר א. סוכר
2 כפות פודינג
2 כפות נס קפה
2 ביצים
2 ס. וניל
במעבד מזון מאחדת הכל למרקם קרמי וחלק.
מחלקת את הכמות ל2 ומכניסה לקירור עד להרכבת העוגה.
לטורט
בתבנית גודל 35/30
4 חלבונים
להקציף עם כוס סוכר
להוסיף 4 חלמונים
חצי כוס שמן
1/2 כוס מים
1/4 כוס מיץ לימון
1 א. אפיה
1 ס. וניל
2 כוסות קמח
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לשכבת בסיס קקאו:
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
כפית א. אפיה
11/2 כפות קקאו
2 חלמונים
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
לשטח על תבנית באותו הגודל של הטורט
ולאפות כ10 15 דק
הרכבת העוגה:
לאחר שהעוגות הצטננו
מורחת על שכבת הבסיס קקאו מהקרם שהכנו ושמרנו בקרור.
מניחים מעל את הטורט
מורחים על הטורט ומחליקים יפה את הכמות השניה של הקרם.
ומפזרים מעל שקדים טחונים.
מכניסים להקפאה של חצי שעה לפחות.












3 תגובות
ניסנו לעשות את העוגה ומשהו לא טוב במתכון התחתית לא מוצלחת בכלל קשה ויבשה מומלץ לבדוק אם המתכון נכון
העוגה נראת מצינת האם יא טובה בהקפאה?
בתמונה זה נראה שיש גנאש מעל העוגה. אפשר כך?